hstyl624drp.png
Vyhledávadlo
Katalog pro volný čas

Aktuality

Zpět na stránku Titulní strana 
Mjitel fotogalerie: Ukrajinisté - aktuality; Prezentace: http://www.ukrajiniste.cz

Aktuality

Překladatelská soutěž z ukrajinštiny do češtiny 2018

Informace o zpracování osobních údajů účastníků překladatelské soutěže 2018
Přihlášením do soutěže a poskytnutím základních osobních údajů účastník uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 O ochraně fyzických osob a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Správce, jímž je v tomto případě Česká asociace ukrajinistů, zpracovává osobní údaje v rozsahu nezbytném pro pořádání soutěže pro následující účely:
1) evidence účastníků v soutěži;
2) kontaktování účastníka v souvislosti s pořádáním akcí spojených se soutěží, uvedení jmen účastníků v případě výhry (vyhlášení vítězů);
Správce zpracovává o každém účastníkovi akce tyto osobní údaje:
a) identifikační údaje – jméno, příjmení, datum narození, trvalé bydliště, e-mail, telefon
b) fotografie z vyhlášení vítězů, tzn. fotografie pořízené při dokumentaci činnosti pro vnitřní potřebu České asociace ukrajinistů i pro propagční účely (umístění na webové stránky, facebook apod.);
Na základě písemné žádosti je Česká asociace ukrajinistů povinna poskytnout účastníkovi informace o osobních údajích o něm zpracovávaných.

Texty k překladu:
Plakat_prekladatelska soutez-01.jpg
Чeх - Сiмнадцять мiшкiв iз пасками.doc
ДЦП.doc
Нiчна варта.doc

Zpět na stránku Titulní strana 
Copyright © Vyhledávadlo, publikování nebo šíření obsahu webové prezentace http://www.vyhledavadlo.cz je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Všechna práva vyhrazena.
16032/624/624a DRP  created by B.P&Co. /100